Вариант Петров ЕООД

Мозайка

Производство на бутикова, стенна, керамична мозайка по поръчка предназначена за декорация в баня и „гръб” на кухня.

Мозаечните мрежи са с размери 30/30 см.. Могат да се използват както за цялостно оформяне, така и за декорация във вид на ивици или пана. Важни предимства са това че придават уникалност на дизайнерското оформление и могат да се лепят върху едностранно заоблени повърхности.Монтират се лесно върху лепило за плочки нанесено със „фин” гребен, като мрежите с мозайка се редят една до друга на една фуга разстояние. Желателно е да се фугират със специална фугираща смес, която е непроницаема за влагa. Цвета на фугиращата смес е много важен за общото излъчване на мозаийката. Една и съща мозайка изглежда по различен начин с различен цвят фуга.Всички мрежи могат да бъдат рязани според дизайнерското решение. Чрез декор “Композиция” се образува графично решение с квадрати.

Цени:
Всички гланцови мозайки, без червената по 11лв. за мрежа и 121 лв. за кв.м. Червена мозайка по 13 лв. за мрежа и 143лв. за кв.м. Посочените цени са без ДДС.

Предпочитаме да работим в регионите на градовете Шумен, Варна, Добрич, Русе, Разград и Търговище, но това не e пречка да изпълняваме поръчки в цялата страна.

Имате въпроси? Свържете се с нас на 0887 839 438
Сайта е изработен от SEOvYv